Vacatures

Een overzicht

R-Recruitment is een NBBU gecertificeerd uitzendbureau. Dit betekent dat wij de CAO en uiteraard de salarissen hanteren van onze opdrachtgevers. Dit betekent dat u vanaf uw eerste werkdag hetzelfde salaris ontvangt als die van de eigen vaste werknemers van het bedrijf waar u gaat werken.

Magazijnmedewerker - warehousemedewerker

Magazijnmedewerker - warehousemedewerker

Vacaturenummer: 70

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Magazijnmedewerker / Warehousemedewerker Afwisselend werk als magazijnmedewerker in een fijn team, met alle ruimte voor jouw ideeën en goede kansen voor je toekomst. Onze opdrachtgever heeft Op Schiphol een nieuwe locatie, waar de afdelingen Vers en Hard Cargo samengevoegd gaan worden. Op deze nieuwe locatie verzorgen zij de luchtvracht voor verschillende grote hightech-klanten. Je functie Als warehousemedewerker / magazijnmedewerker werk je in een vaste ploeg met zo'n 5 à 10 collega's in afwisselend ochtend-, middag/avond- en nachtdienst. De werkzaamheden bestaan uit verschillende taken. Het lossen van de vliegtuigplaten en de goederen verdelen naar de diverse leveranciers. Daar zet je alles klaar voor verlading in andere vrachtwagens en voor verder transport. Tijdens de dagelijkse meeting krijg je te horen wat jouw taken zijn en waar je die dag rekening mee moet houden.

Taken: Verantwoordelijkheden magazijnmedewerker / warehousemedewerker Jij laat je niet gek maken als magazijnmedewerker. Je blijft geconcentreerd en met een lach kwaliteit leveren in de uitvoering van de volgende taken: • Lossen van de vliegtuigplaten • Goederen verdelen voor de juiste leveranciers • Beheren en nakijken van de voorraden in het warehouse • Gevarieerde werkplek • Crossdock-werkzaamheden d.m.v. EPT en of heftruck

Aangeboden: Redenen om bij ons te komen werken Vind je het leuk om mee te denken over manieren om je werk steeds slimmer te doen? Dan kun je zeker je ei kwijt bij onze opdrachtgever. Jouw ideeën tellen écht mee. Een functie op onze nieuwe locatie op Schiphol kan - afhankelijk van je ambities - ook een startpunt zijn voor verdere groei, eventueel zelfs in het buitenland! Wij bieden je ruime mogelijkheden om allerlei cursussen te volgen (gevaarlijke stoffen, EHBO, veiligheid, douane). Zo kun je jezelf steeds verder ontwikkelen als toegevoegde waarde voor onze opdrachtgever. Omdat onze klanten ons hun waardevolle spullen toevertrouwen, vragen wij bij de selectie van nieuwe medewerkers altijd een Verklaring Omtrent Gedrag bij Justitie. Vanzelfsprekend kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden voor de magazijnmedewerker zoals een goed salaris, uitstekende onregelmatigheidstoeslagen en een waanzinnig kledingpakket.

Kennis: Jouw skills en ervaringen als magazijnmedewerker In de logistiek grijpt alles in elkaar en jij vormt een belangrijke schakel in het proces. Wij zoeken versterking met een flexibele, sociale en collegiale aanpakker met de volgende kwaliteiten: • Ervaring is niet vereist maar wel mooi meegenomen als magazijnmedewerker • Aanpakker en een pro-actieve houding bezitten • Je hebt liefst al een EPT-, heftruck- en reachtruckcertificaat of je wilt dit snel gaan halen • Beschikbaar voor drieploegendienst en 2x in de zes weken ook in het weekend • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal • in verband met de locatie moet je over eigen vervoer bezitten

Overig: Deze mooie baan gaat leiden naar een vast en rechtstreeks dienstverband.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur Schiphol

Vacaturenummer: 69

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Een unieke baan in de Luchtvaart bij de KLM met uitdaging en avontuur en met uitstekende toekomstperspectieven ligt in jouw bereik! Vrachtwagenchauffeur Schiphol, unieke baan! Unieke baan als vrachtwagenchauffeur in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband met doorgroei mogelijkheden.

Taken: Met een speciaal ontworpen geavanceerde vrachtwagen wordt het vliegtuig bevoorraad met de artikelen welke aan de passagiers tijdens de vlucht worden uitgereikt. Je kunt hierbij denken aan o.a. de maaltijden, het drinken, de taxfree artikelen en de kussens en dekens. Dit alles gebeurt op het platform van de luchthaven Schiphol. Kortom, je gaat werken in de spannende, dynamische en uitdagende wereld van de luchtvaartindustrie. Ondanks dat Schiphol een 24 uurs economie kent kunnen wij samen met jou de keuze maken welke vliegmaatschappij het beste bij jou past. Wil jij enkel dagdiensten werken of dag en nachtdiensten? Beide is mogelijk. Vanzelfsprekend dien je over een grote mate van enthousiasme en arbeidsethos te beschikken.

Aangeboden: Wat bieden wij jou als vrachtwagenchauffeur; Wel als vrachtwagenchauffeur aan het werk maar toch genieten van de volgende zaken: • Vast rooster die wel 1 jaar vooruit bekend is; • Normale werktijden van 8 uur per dag en 40 uur per week • Werken in de dynamische wereld van de luchtvaart; • Verloond worden conform de CAO en toeslagen welke geldend zijn voor de Luchtvaart; • Uitstekende toekomstperspectieven zoals een rechtsreeks dienstverband en of doorgroeimogelijkheden; • Uitgebreide training om zelfstandig je job te kunnen uitoefenen;

Kennis: Functie-eisen vrachtwagenchauffeur; • Als vrachtwagenchauffeur dien je in het bezit te zijn van het C-rijbewijs en code 95. • Daarnaast betreft het een vertrouwensfunctie ( Luchtvaartindustrie ) en word je gescreend door de AIVD. • De criteria voor deze screening zijn: • minimaal 8 jaar woonachtig zijn in Nederland • in het bezit zijn van een geldig paspoort of ID kaart • geen aanraking hebben gehad met justitie Je dient een goede beheersing te hebben van de Nederlandse taal, dit i.v.m. de communicatie middels portofoonverkeer. Vanzelfsprekend vind je het leuk om in een volcontinu rooster te werken.

Overig: Bedrijfsprofiel: R-Recruitment is inmiddels al meer dan 22 jaar jouw specialist in de werving en selectie voor Luchthaven Schiphol. Onze mensen op ons kantoor hebben allen jarenlang op het platform van Schiphol gewerkt en spreken de taal van de luchtvaart. Je zult dus niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast verzorgen wij de complete sollicitatieprocedure. Je kunt hierbij denken aan een sollicitatietraining, begeleiding naar jouw sollicitatiegesprek en het bekijken van de diverse originele trainingsvideo’s. Interesse? Heeft deze uitdagende en dynamische baan je interesse gewekt reageer dan snel. Voor meer informatie ga naar www.werkenbijkcs.com of www.airr.nl

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Monteurs speciale voertuigen Luchtvaart

Monteurs speciale voertuigen Luchtvaart

Vacaturenummer: 67

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Monteurs speciale voertuigen Luchtvaart Schaarwagens / pushbackwagens zoals we de voertuigen op Schiphol noemen, zijn speciaal ontwikkeld voor het werk in de luchtvaart industrie en specifiek gemaakt voor het werk rond de vliegtuigen. Deze voertuigen worden met zeer grote regelmaat aangepast en gemodificeerd. Daarnaast vind uiteraard ook het reguliere onderhoud plaats welke noodzakelijk is om deze voertuigen veilig op het platform van Luchthaven Schiphol op te laten gaan.

Taken: Functie eisen voor deze uitdagende baan: • Diploma 1e monteur (EBAT) en MBO-WTB/MTS diploma • Ervaring als monteur mobiele werktuigen / landbouwmechanisatie • Kennis van mechanische & elektrische technieken • Enige kennis van technisch Engels en Duits • Rijbewijs B • De vaardigheid om schema’s te lezen

Aangeboden: Daarnaast dienen de volgende punten op je lijf geschreven staan: • Je werkt accuraat en hebt een flexibele instelling • Je kunt zelfstandig én in teamverband werken • Je bent klantgericht • Je denkt actief mee aan verbetering van werkprocedures

Kennis: Bedrijfsprofiel: R-Recruitment is inmiddels al 22 jaar jouw specialist in de werving en selectie voor Luchthaven Schiphol en haar opdrachtgevers. Onze mensen op ons kantoor hebben allen jarenlang op het platform van Schiphol gewerkt en spreken de taal van de luchtvaart. Je zult dus niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast verzorgen wij de complete sollicitatieprocedure. Je kunt hierbij denken aan een sollicitatietraining, begeleiding naar jouw sollicitatiegesprek en het bekijken van de diverse originele trainingsvideo’s. Sollicitatieprocedure Indien u voldoet aan het profiel zoals omschreven nodigen wij u uit te solliciteren op deze leuke en afwisselende baan.

Overig: Voor een nieuw service punt op luchthaven Schiphol zijn wij opzoek naar ervaren monteurs. Niet alleen het bedrijf maar ook het team wordt gekenmerkt daar een informele cultuur met een jeugdige uitstraling. Samen werken aan het technische succes is de lijfspreuk van onze opdrachtgever. Daarnaast is het management en de omgang met elkaar als zeer positief te omschrijven. Een vernieuwing binnen dit wereldje! Onze opdrachtgever is toonaangevend binnen Europa op het gebied van speciale vrachtwagens welke ontwikkeld zijn voor de luchtvaartindustrie. Deze fulltime functie zal leiden naar een vast en rechtstreeks dienstverband.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Zelfstandig Werkend Kok Luchtvaart

Zelfstandig Werkend Kok Luchtvaart

Vacaturenummer: 66

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Functie eisen Kennis van: • HACCP; • De Inflight catering is een pré Opleiding: • Minimaal voortgezette koks opleiding; • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau; • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het vakgebied.

Taken: Onze opdrachtgever is een grote speler op Luchthaven Schiphol voor de luchtvaartcatering. Dagelijks leveren zij wereldwijd aan meer dan 250 luchtvaartbedrijven hooggekwalificeerde luchtvaartmaaltijden, met een jaarproductie van 200 miljoen stuks. Behalve de traditionele luchtvaartcatering, heeft onze opdrachtgever ook een World–Class afdeling, waar gekookt wordt volgens specifieke wensen van de klanten. Is koken jouw passie, heb jij je ervaring opgebouwd in goede restaurants? Dan ligt hier jouw uitdaging. Er wordt gewerkt in zowel de koude als de warme keuken, hou je van werken in een multiculturele omgeving, Dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van; Zelfstandig Werkend Kok Luchtvaart Functie-inhoud • Ondersteunt in het optimaal functioneren van de toegewezen afdeling; • Het begeleiden van de toegewezen medewerkers; • Geven van instructies en toezien op voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden; • Meewerken in de uitvoering; • Neemt de Chef de partie zijn taken waar tijdens afwezigheid; • Verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten c.q. componenten volgens recept en planning; • Het bewaken van de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden; • Toezien op naleving van de gestelde regels t.a.v. haccp, en hygiëne.

Aangeboden: Onze opdrachtgever is een grote speler op Luchthaven Schiphol voor de luchtvaartcatering. Dagelijks leveren zij wereldwijd aan meer dan 250 luchtvaartbedrijven hooggekwalificeerde luchtvaartmaaltijden, met een jaarproductie van 200 miljoen stuks. Behalve de traditionele luchtvaartcatering, heeft onze opdrachtgever ook een World–Class afdeling, waar gekookt wordt volgens specifieke wensen van de klanten. Is koken jouw passie, heb jij je ervaring opgebouwd in goede restaurants? Dan ligt hier jouw uitdaging. Er wordt gewerkt in zowel de koude als de warme keuken, hou je van werken in een multiculturele omgeving, Dan zijn wij opzoek naar jou in de functie van; Zelfstandig Werkend Kok Luchtvaart Functie-inhoud • Ondersteunt in het optimaal functioneren van de toegewezen afdeling; • Het begeleiden van de toegewezen medewerkers; • Geven van instructies en toezien op voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden; • Meewerken in de uitvoering; • Neemt de Chef de partie zijn taken waar tijdens afwezigheid; • Verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten c.q. componenten volgens recept en planning; • Het bewaken van de uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden; • Toezien op naleving van de gestelde regels t.a.v. haccp, en hygiëne.

Kennis: Persoonlijke kenmerken: • Kunnen delegeren en leidinggeven; • Jij vindt kwaliteit belangrijk; • Flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit; • Beschikbaar in de avonduren, weekenddagen en op feestdagen; • Enthousiast; gemotiveerd; nauwkeurig; stressbestendig; • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engels taal; • Goede communicatieve vaardigheden.

Overig: Wat bieden wij: • Salaris conform cao Inflight Catering, schaal 4; • Doorgroeimogelijkheden; • Hoofdzakelijk dagdiensten 7:00 – 15:30 uur; • 25 Vakantiedagen per jaar; • Overuren worden vanzelfsprekend uitbetaald • Onregelmatigheid toeslag. Herken jij je in deze functie, dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Magazijnmedewerker - orderpickers KLM

Magazijnmedewerker - orderpickers KLM

Vacaturenummer: 65

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Wij bieden Wij zoeken per direct gemotiveerde fulltime magazijnmedewerkers voor een geweldige opdrachtgever op Schiphol. Interesse? Lees dan gauw verder en solliciteer vandaag nog. • Het is een leuke en verantwoordelijke baan waarbij je werkt met vaste medewerkers. • Een werksfeer waarbij respect, hard werken en plezier centraal staat; • Een baan waarin je als magazijnmedewerker uiteindelijk in ploegendiensten werkt volgens rooster. • Mogelijkheid tot rechtstreeks dienstverband • Reiskosten worden vergoed Toeslagen: ma 06:00 - 07:00 170% di t/m vrij 06:00 - 07:00 135% ma t/m vrij 18:00 - 22:00 121% ma t/m vrij 22:00 - 23:00 135% za hele dag 135% zo hele dag 170% Kortom, een geweldige baan die ook nog eens uitstekende toekomst perspectieven kent.

Taken: Wij vragen • Je bent van maandag t/m zondag beschikbaar en je bent bereid om in een vroeg / laat rooster te werken. • Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de producten en goederen welke naar de productie gaat. Tevens ondersteun je het laad en losproces van de chauffeurs. Kortom, je bent de spin in haar web. • Wij zoeken kandidaten die willen aanpakken; • Hygiëne is een vanzelfsprekend fenomeen voor je is, je gaat namelijk werken rondom de keukens voor de luchtvaart. • Goed Nederlands kunnen spreken en schrijven in verband met instructies en veiligheid en opmaak formulieren. • Je bent niet in aanraking geweest met politie of justitie i.v.m. de screening;

Aangeboden: Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is een van de grootste Luchtvaartmaatschappijen in de Luchtvaartindustrie. Onze opdrachtgever bereid o.a. de maaltijden, proportioneert deze en brengt ze uiteindelijk aan boord van de vliegtuigen. Voor dit mooie en dynamische bedrijf zijn wij opzoek naar een enthousiaste fulltime magazijnmedewerker / orderpickers. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door haar jonge en informele cultuur. Waarden binnen onze opdrachtgever: Uitmuntend: Wij streven ernaar om altijd de beste te zijn Passie: Wij houden van wat we doen Integriteit: Wij handelen ethisch Aansprakelijkheid: Wij zijn verantwoordelijk voor onze beslissing Salaris: Conform de Luchtvaart CAO Enthousiasme / respect voor elkaar / hard werken / aanpakken / proactieve houding staan op nr 1 in een jong en informeel team van enthousiaste medewerkers.

Kennis: Deze fantastische baan gaat leiden naar een vast en rechtstreeks dienstverband.

Overig: Bedrijfsprofiel: R-Recruitment is inmiddels al 22 jaar jouw specialist in de werving en selectie voor Luchthaven Schiphol en haar opdrachtgevers. Onze mensen op ons kantoor hebben allen jarenlang op het platform van Schiphol gewerkt en spreken de taal van de luchtvaart. Je zult dus niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast verzorgen wij de complete sollicitatieprocedure. Je kunt hierbij denken aan een sollicitatietraining, begeleiding naar jouw sollicitatiegesprek en het bekijken van de diverse originele trainingsvideo’s.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

ADR chauffeur KLM

ADR chauffeur KLM

Vacaturenummer: 64

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Unieke ADR chauffeursbaan in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven. Kortom: een unieke baan met uitdaging en avontuur ligt in jouw bereik!

Taken: Als ADR chauffeur ben je verantwoordelijk voor het aftanken van het Ground Equipment op het platform van Luchthaven Schiphol. Je kunt hierbij denken aan o.a. Ground Power Units, wagenparken en mobiele tankstations. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het vervoer van afhandelings-materiaal naar en van het platform van Schiphol. Het reinigen van het platform en materiaal bij olie lekkage's. Het betreft een full-time functie voor zeer lange tijd met uitstekende toekomstperspectieven.

Aangeboden: Deze fantastische job kan gaan leiden naar een rechtstreeks dienstverband.

Kennis: Functie-eisen LBO niveau, C rijbewijs met voldoende rijervaring hiermee. In het bezit van een geldig ADR certificaat "tank". Arbeidsvoorwaarden Salaris conform de CAO.

Overig: R-Recruitment is inmiddels al 22 jaar jouw specialist in de werving en selectie voor Luchthaven Schiphol en haar opdrachtgevers. Onze mensen op ons kantoor hebben allen jarenlang op het platform van Schiphol gewerkt en spreken de taal van de luchtvaart. Je zult dus niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast verzorgen wij de complete sollicitatieprocedure. Je kunt hierbij denken aan een sollicitatietraining, begeleiding naar jouw sollicitatiegesprek en het bekijken van de diverse originele trainingsvideo’s.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Heftruckchauffeur KLM

Heftruckchauffeur KLM

Vacaturenummer: 63

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Heftruckchauffeur Luchtvaart : Jouw jongensdroom? Unieke baan als heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur bij de KLM in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven. Als heftruckchauffeur bij de KLM ben je verantwoordelijk voor de logistieke stroom binnen het warehouse. Dagelijks komen de leveranciers hun goederen brengen welke middels het SAP systeem opgeslagen worden in het distributiecentrum van KLM Catering Services. Daarnaast is er ook een dagelijkse stroom van goederen welke klaargezet worden voor de keukens waar de laatste hand wordt gelegd aan de bereiding van de maaltijden. Hierna zijn de producten klaar voor vertrek naar de vliegtuigen. Wij zijn opzoek naar kandidaten die in het bezit zijn van hun heftruck / reachtruck certificaten en een proactieve houding bezitten. Als kandidaat dien je op beide voertuigen te hebben gereden. Als team ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen het warehouse van KLM Catering Services. Hier zal jij dan ook een onderdeel van gaan uitmaken. Het betreft een fulltime functie op rooster voor zeer lange tijd met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband. Je hebt je rooster al 1 jaar vooruit! Kortom: een unieke baan bij KLM Catering Services met uitdaging en avontuur ligt in jouw bereik!

Taken: Als heftruckchauffeur / reachtruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen het warehouse van KLM Catering Services. Hier zal jij dan ook een onderdeel gaan uitmaken van het logistieke team.

Aangeboden: Deze fantastische baan gaat leiden naar een vast en rechtstreeks dienstverband.,

Kennis: Functie-eisen • Als kandidaat dien je in het bezit te zijn van een geldig heftruck / reachtruck certificaat en ervaring te hebben met deze voertuigen. • Proactieve houding en enthousiast willen meedraaien en een klein team. • Fulltime beschikbaar zijn en het leuk vinden om in een volcontinu rooster te werken. • Daarnaast betreft het een vertrouwensfunctie ( Luchtvaartindustrie ) en word je gescreend door de AIVD. De criteria voor deze screening is dat jij minimaal 8 jaar woonachtig bent in Nederland. • Je dient een goede beheersing te hebben van de Nederlandse taal, dit i.v.m. de communicatie middels portofoonverkeer.

Overig: Herken jij jezelf hierin, reageer dan snel.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Monteur Luchtvaart

Allround onderhoudsmonteur op Luchthaven Schiphol met uitstekende toekomstperspectieven!

Vacaturenummer: 62

Provincie: Noord Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Een unieke baan in de Luchtvaart als Monteur met uitdaging en avontuur en met uitstekende toekomstperspectieven ligt in jouw bereik! MONTEUR Voor een grote opdrachtgever in Ground Support Equipment en Cargo Handling Systems voor de luchthavenindustrie zijn wij opzoek naar monteurs. Onze opdrachtgever is één van de grootste spelers op het gebied van onderhoud van Cargo Handling Systems zoals truckdocks, rollerbaan-systemen en warehouse ULD movers. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen en persoonlijk contact, waar veilig werken, kwaliteit en snel schakelen hoog in het vaandel staan.

Taken: Als monteur ben je belast met het verrichten van inspecties, onderhouds- en storingswerkzaamheden aan de diverse vaste installaties in de warehouses. Denk hierbij aan rollerbanen, truckdocks, deuren en opslagsystemen. Ook het plaatsen van nieuwe systemen behoort tot de werkzaamheden. Aangezien het voor de klant om kritische systemen gaat, ligt er vaak tijdsdruk op het werk. De werkzaamheden bevinden zich voor een deel in de werkplaats en voor een deel op locatie bij de klant.

Aangeboden: Een afwisselende baan in een dynamische omgeving op één van de grootste luchthavens van Europa. Een goed en marktconform salaris (CAO metaalbewerking) bij een stabiel en groeiend bedrijf. Het betreft een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband. IS DIT JOUW BAAN? Ben jij zelfstandig, verantwoordelijk en sta jij voor kwaliteit, mail dan jouw motivatiebrief en CV naar schiphol@airr.nl. Kijk voor meer informatie op onze website www.airr.nl.

Kennis: Je hebt inmiddels al ervaring in een soortgelijke functie.

Overig: Ben jij zelfstandig, verantwoordelijk en sta jij voor kwaliteit, mail dan jouw motivatiebrief en CV naar schiphol@airr.nl

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Unieke kans, vrachtwagenchauffeur KLM op Schiphol

Unieke kans, vrachtwagenchauffeur KLM op Schiphol

Vacaturenummer: 59

Provincie: Noordholland

Standplaats: schiphol

Gevraagd: Unieke baan als vrachtwagenchauffeur bij de KLM in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband. Wel als vrachtwagenchauffeur aan het werk maar toch genieten van de volgende zaken: • Vast rooster die wel 1 jaar vooruit bekend is; • Werken in de dynamische wereld van de luchtvaart; • Goed salaris conform de voor de KLM geldende cao incl toeslagen; • Uitstekende toekomstperspectieven; • Uitgebreide training om je job zelfstandig te kunnen uitoefenen; • Grote mate van verantwoordelijkheid; Met speciaal ontworpen geavanceerde vrachtwagens worden de vliegtuigen bevoorraad met de artikelen welke aan de passagiers tijdens de vlucht worden uitgereikt. Je kunt hierbij denken aan o.a. de maaltijden, het drinken, de taxfree artikelen en de kussens en dekens. Dit alles gebeurt op het platform van de luchthaven Schiphol. Kortom, je gaat werken in de spannende, dynamische en uitdagende wereld van de luchtvaartindustrie. Ondanks dat Schiphol een 24 uurs economie kent kunnen wij samen met jou de keuze maken welke vliegmaatschappij het beste bij jou past. Wil jij enkel dagdiensten werken of dag en nachtdiensten? Beide is mogelijk. Daarnaast zijn de roosters in sommige gevallen wel 1 jaar vooruit bekend zodat er ruim voldoende tijd vrij blijft voor jouw sociale –en privé leven. Je wordt volledig betaald conform de CAO incl. de toeslagen welke geldend zijn voor de KLM! Voor de kandidaten welke niet woonachtig zijn in de woon - werk omgeving kent R-Recruitment overnachtingsfaciliteiten. Vanzelfsprekend dien je over een grote mate van enthousiasme en arbeidsethos te beschikken. Kortom: een unieke baan in de Luchtvaart bij de KLM met uitdaging en avontuur en met uitstekende toekomstperspectieven ligt in jouw bereik!

Taken: Met behulp van een geavanceerde vrachtwagen houd jij je bezig met het logistieke proces rondom en in het vliegtuig.

Aangeboden: Een dynamische baan in een werkomgeving welke altijd in beweging is. De Luchtvaart industrie en zeker Luchthaven Schiphol staat qua innovatie hoog aangeschreven dus elke dag begeef jij je weer in een avontuur.

Kennis: Als kandidaat dien je in het bezit te zijn van het C-rijbewijs. Daarnaast betreft het een vertrouwensfunctie ( Luchtvaartindustrie ) en word je gescreend door de AIVD. De criteria voor deze screening zijn: • minimaal 8 jaar woonachtig zijn in Nederland • in het bezit zijn van een geldig paspoort of ID kaart • geen aanraking hebben gehad met justitie Je dient een goede beheersing te hebben van de Nederlandse taal, dit i.v.m. de communicatie middels portofoonverkeer. Vanzelfsprekend vind je het leuk om in een volcontinu rooster te werken.

Overig: R-Recruitment is inmiddels al 17 jaar jouw specialist in de werving en selectie voor de KLM op Luchthaven Schiphol. Onze mensen op ons kantoor hebben allen jarenlang op het platform van Schiphol gewerkt en spreken de taal van de luchtvaart. Je zult dus niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast verzorgen wij de complete sollicitatieprocedure. Je kunt hierbij denken aan een sollicitatietraining, begeleiding naar jouw sollicitatiegesprek en het bekijken van de diverse originele trainingsvideo’s. Kortom, je gaat echt goed voorbereid je kennismakingsgesprek in.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Vrachtwagenchauffeur Schiphol: Unieke baan!

Unieke baan als vrachtwagenchauffeur in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven.

Vacaturenummer: 58

Provincie: Nederland

Standplaats: schiphol

Gevraagd: Unieke baan als vrachtwagenchauffeur in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven. Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van de vliegtuigen. Met speciaal ontworpen geavanceerde vrachtwagens worden de vliegtuigen bevoorraad met de artikelen welke aan de passagiers tijdens de vlucht worden uitgereikt. Je kunt hierbij denken aan o.a. de maaltijden, het drinken, de taxfree artikelen en de kussens en dekens. Dit alles gebeurt op het platform van de luchthaven Schiphol. Kortom, je gaat werken in de spannende, dynamische en uitdagende wereld van de luchtvaartindustrie. Het betreft een fulltime functie voor zeer lange tijd met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband. Ondanks dat Schiphol een 24 uurs economie kent kunnen wij samen met jou de keuze maken welke vliegmaatschappij het beste bij jou past. Wil jij enkel dagdiensten werken of dag en nachtdiensten? Beide is mogelijk. Daarnaast zijn de roosters in sommige gevallen wel 1 jaar vooruit bekend zodat er ruim voldoende tijd vrij blijft voor jouw sociale –en privé leven. Je wordt volledig betaald conform de CAO incl. de toeslagen welke geldend zijn voor de Luchtvaartmaatschappijen! Voor de kandidaten welke niet woonachtig zijn in de woon - werk omgeving kent R-Recruitment overnachtingsfaciliteiten. Vanzelfsprekend dien je over een grote mate van enthousiasme en arbeidsethos te beschikken. Kortom: een unieke baan in de Luchtvaart met uitdaging en avontuur en met uitstekende toekomstperspectieven ligt in jouw bereik!

Taken: Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor de logistieke afhandeling van het vliegtuig. Je kunt hierbij denken aan het aan boord brengen en positioneren van de trolly's, boxen, kussens en dekens, sales, navigatie benodigdheden voor de piloten etc. Het complete pakket wat u als passagier aan boord uitgereikt krijgt alsmede de benodigdheden van de crew.

Aangeboden: Het betreft een fulltime functie voor zeer lange tijd met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband.

Kennis: Als kandidaat dien je in het bezit te zijn van het C-rijbewijs. Daarnaast betreft het een vertrouwensfunctie ( Luchtvaartindustrie ) en word je gescreend door de AIVD. De criteria voor deze screening zijn: • minimaal 8 jaar woonachtig zijn in Nederland • in het bezit zijn van een geldig paspoort of ID kaart • geen aanraking hebben met justitie Je dient een goede beheersing te hebben van de Nederlandse taal, dit i.v.m. de communicatie middels portofoonverkeer. Vanzelfsprekend vind je het leuk om in een volcontinu rooster te werken.

Overig: Deze uitdagende en dynamische baan heeft goede toekomstperspectieven en doorgroeimogelijkheden.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Buschauffeur Schiphol, unieke droombaan!

Buschauffeur Schiphol, unieke droombaan!

Vacaturenummer: 55

Provincie: Noordholland

Standplaats: schiphol

Gevraagd: Buschauffeur Schiphol, boeiende en unieke baan De buschauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers rond en op het platform van Luchthaven Schiphol. Ja u rijdt dus echt met uw bus tussen de vliegtuigen door op het platform. Dit alles onder het motto dat je " Klantvriendelijk " bent voor de gasten van Schiphol “ de passagiers “. Service en dienstverlening dienen op jouw lijf geschreven te staan. Jouw passagiers zijn klanten welke op vakantie gaan of terug komen, kortom een fantastische doelgroep. Deze fantastische kans kun je omschrijven als een leuke en afwisselende baan in een uitdagende en boeiende omgeving van de luchtvaartindustrie. Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden. Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 40 uur per week. Daarnaast betreft dit een functie voor zeer lange tijd met uitzicht op een vast contract.

Taken: Chauffeurs zijn als gastheer / buschauffeur verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers van de diverse Luchtvaartmaatschappijen.

Aangeboden: Fantastische en unieke baan met uitstekende toekomstperspectieven.

Kennis: De kandidaten dienen in het bezit te zijn van: • een geldig D rijbewijs • geldige geneeskundige verklaring • digitale chauffeurskaart • code 95 • tevens zul je een training volgen van " gastheerschap " bij de opdrachtgever • een 9 daagse opleiding behoort bij deze functie, vanzelfsprekend wordt deze opleiding doorbetaald Daarnaast betreft het een functie welke uitgevoerd wordt op het platform van de luchthaven. Alle kandidaten worden gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Vanzelfsprekend is R-Recruitment geautoriseerd deze screeningen uit te voeren.

Overig: R-Recruitment verzorgt inmiddels al 17 jaar de werving en selectie voor de diverse grote Luchtvaartmaatschappijen. Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Dit zijn de kernwoorden die R-Recruitment in de markt positioneren. Jarenlang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Dienstverlening Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers. Praktijkgericht Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt. NBBU R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Vrachtwagenchauffeur Luchtvaart : Jouw jongensdroom?

Unieke chauffeursbaan in de Luchtvaart met uitstekende toekomstperspectieven. Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor de bevoorrading van de vliegtuigen. Met speciaal ontworpen vrach

Vacaturenummer: 54

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Als kandidaat dien je in het bezit te zijn van het C-rijbewijs, code 95 en een bestuurderskaart. Daarnaast betreft het een vertrouwensfunctie ( Luchtvaartindustrie ) en word je gescreend door de AIVD. De criteria voor deze screening is dat jij minimaal 8 jaar woonachtig bent in Nederland. Daarnaast dien je een goede beheersing te hebben van de Nederlandse taal, dit i.v.m. de communicatie middels portofoonverkeer. Vanzelfsprekend vind je het leuk om in een vol-continu rooster te werken.

Taken: Als chauffeur bent je verantwoordelijk voor het bevoorraden van vliegtuigen. Je kunt hierbij denken aan de maaltijden, frisdranken, kussen en dekens en de taks-free artikelen.

Aangeboden: Het betreft een full-time functie voor zeer lange tijd met uitstekende toekomstperspectieven, je kunt hierbij denken aan een rechtstreeks dienstverband.

Kennis: Kandidaten dienen in het bezit te zijn van hun rijbewijs C, code 95 en een digitale chauffeurskaart.

Overig: R-recruitment verzorgt inmiddels al 16 jaar de werving en selectie voor de diverse grote Luchtvaartmaatschappijen. Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Dit zijn de kernwoorden dIe R-Recruitment in de markt positioneren. Jaren lang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Dienstverlening Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers. Praktijkgericht Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en het social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt. NBBU R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Trekker-oplegger chauffeur / vrachtwagenchauffeur

R-Recruitment is per direct opzoek naar vrachtwagenchauffeurs met hun CE rijbewijs. Onze opdrachtgever is een landelijke Retail organisatie welke in een enorme expansie fase verkeerd.

Vacaturenummer: 53

Provincie: Noordholland

Standplaats: Zwaagdijk

Gevraagd: Chauffeurs dienen in het bezit te zijn van hun CE rijbewijs, digitale chauffeurskaart, code 95 of bereid zijn deze te behalen en goede communicatieve vaardigheden te bezitten. Klantvriendelijkheid en omgang met mensen dient op u lijf geschreven te staan. Er wordt gereden van maandag tm zaterdag en de chauffeurs werken gemiddeld 4 a 5 dagen per week.

Taken: De chauffeurs houden zich bezig met de bevoorrading va de winkels. Dit doen zij met zeer speciale vrachtwagencombinaties uit de laatste generatie. Kortom een lust om hiermee te mogen rijden.

Aangeboden: Met trots kunnen wij zeggen chauffeurs te mogen plaatsen bij een van de snelst groeiende Retail organisaties van Europa. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een informele cultuur met een jong en dynamische bedrijfsvoering. Teamgeest, samenwerken, klantvriendelijkheid en succes zijn hun speerpunten. Leuke en afwisselende baan bij een jong en dynamisch bedrijf waar een informele cultuur heerst. Collegialiteit, klantvriendelijkheid en samenwerken dient op u lijf geschreven te staan.

Kennis: Als kandidaat dient u ervaring te hebben met het rijden met een trekker-oplegger combinatie. Daarnaast bezit u uiteraard uw CE rijbewijs, digitale chauffeurskaart en evt uw code 95 of de bereidheid deze te gaan behalen.

Overig: Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Dit zijn de kernwoorden dIe R-Recruitment in de markt positioneren. Jaren lang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Dienstverlening Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers. Praktijkgericht Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en het social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt. NBBU R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Vrachtwagenchauffeur / trekker-oplegger chauffeur

R-Recruitment is per direct opzoek naar vrachtwagenchauffeurs met hun CE rijbewijs. Onze opdrachtgever is een landelijke Retail organisatie welke in een enorme expansie fase verkeerd.

Vacaturenummer: 52

Provincie: Limburg

Standplaats: Sittard

Gevraagd: Chauffeurs dienen in het bezit te zijn van hun CE rijbewijs, digitale chauffeurskaart, code 95 of bereid zijn deze te behalen en goede communicatieve vaardigheden te bezitten. Klantvriendelijkheid en omgang met mensen dient op u lijf geschreven te staan. Er wordt gereden van maandag tm zaterdag en de chauffeurs werken gemiddeld 4 a 5 dagen per week.

Taken: De chauffeurs houden zich bezig met de bevoorrading va de winkels. Dit doen zij met zeer speciale vrachtwagencombinaties uit de laatste generatie. Kortom een lust om hiermee te mogen rijden.

Aangeboden: Met trots kunnen wij zeggen chauffeurs te mogen plaatsen bij een van de snelst groeiende Retail organisaties van Europa. Onze opdrachtgever kenmerkt zich door een informele cultuur met een jong en dynamische bedrijfsvoering. Teamgeest, samenwerken, klantvriendelijkheid en succes zijn hun speerpunten. Leuke en afwisselende baan bij een jong en dynamisch bedrijf waar een informele cultuur heerst. Collegialiteit, klantvriendelijkheid en samenwerken dient op u lijf geschreven te staan.

Kennis: Als kandidaat dient u ervaring te hebben met het rijden met een trekker-oplegger combinatie. Daarnaast bezit u uiteraard uw CE rijbewijs, digitale chauffeurskaart en evt uw code 95 of de bereidheid deze te gaan behalen.

Overig: Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Dit zijn de kernwoorden dIe R-Recruitment in de markt positioneren. Jaren lang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Dienstverlening Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers. Praktijkgericht Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en het social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt. NBBU R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Trekker-oplegger chauffeurs

Voor een landelijke grote opdrachtgever zoeken wij vrachtwagenchauffeurs met een CE rijbewijs. De werkzaamheden zullen uit 2 onderdelen bestaan. •men haalt goederen op bij vaste leverenciers en

Vacaturenummer: 51

Provincie: Zuid Holland

Standplaats: Rotterdam

Gevraagd: Kandidaten dienen in het bezit te zijn van hun CE rijbewijs en minimaal 2 jaar rijervaring te hebben op een vrachtwagen combinatie. Vanzelfsprekend dient u goede communicatieve vaardigheden te bezitten daar u contacten onderhoud hem opdrachtgevers en leveranciers.

Taken: De chauffeur haalt bij de diverse bekende leveranciers goederen op en brengt deze naar het centrale warehouse. vanaf hier worden de goederen s 'nachts door een aparte nachtploeg gereden naar de diverse winkeldepots.

Aangeboden: Afwisselende en leuke fulltime baan met contacten bij de directe leveranciers.

Kennis: De kandidaat dient 2 jaar recente rijervaring te hebben.

Overig: Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Dit zijn de kernwoorden dIe R-Recruitment in de markt positioneren. Jaren lang staan wij garant voor deze kernwoorden en streven wij samen met onze opdrachtgevers naar de hoogste kwaliteit. Of het nu om kleine of grote bedrijven gaat, om nationale ondernemingen of multinationals. Dienstverlening Onze eigentijdse dienstverlening omvat de werving en selectie van werkzoekende op vaste en tijdelijke contractbasis. Werving en selectie, outplacements en payrolling behoren tevens tot onze dienstverlening. Daarnaast verzorgt R-Recruitment diverse opleidingstrajecten voor onze opdrachtgevers zodat deze zich volledig kunnen richten op hun eigen werkzaamheden. Deze dienstverlening werkt mee aan de efficiency van onze opdrachtgevers. Praktijkgericht Onze kandidaten zoeken en vinden ons online. Via onze drukbezochte website en het social media staan we 24/7 met werkzoekenden in contact. Daarnaast zijn onze vestigingsmedewerkers erg veel op de werkvloer te vinden bij onze opdrachtgevers zodat elke werving en selectie procedure van flexibele medewerkers vanuit de praktijk benaderd wordt. NBBU R-Recruitment is een NBBU branche aangesloten organisatie, werkt volgens richtlijnen van het SNA en is VCU en NEN 4400-1 gecertificeerd. Certificering

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

EKH monteurs regio Rotterdam

Voor een van onze relaties zijn wij opzoek naar 3 ervaren EHK monteurs met recente werkervaring binnen een soort gelijke functie.

Vacaturenummer: 50

Provincie: Rotterdam

Standplaats: Europoort

Gevraagd: Monteur EKH met recente ervaring binnen een soortgelijke functie welke in het bezit is van het EKH certificaat.

Taken: Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het inspecteren, onderhouden en reparaties en het keuren van hijs- en hefmiddelen. Het opsporen en lokaliseren van storingen behoort ook tot je taken. Het werk wordt op locatie uitgevoerd en er wordt van je verwacht dat je goede communicatieve vaardigheden bezit.

Aangeboden: Leuke en uitdagende baan met uitstekende toekomstperspectieven.

Kennis: Je Beschikt over MBO werk- en denkniveau Je bent in het bezit van een EKH-certificaat Je hebt recente ervaring binnen een soortgelijke functie In het bezit van een B rijbewijs en eigen vervoer.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten. Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Vrachtwagenchauffer parttime

voor een grote relatie van ons zijn wij opzoek naar een parttime vrachtwagenchauffeur. De kandidaat zal 2 a 3 dagen per week werken a 8 uur per dag. Gezien de werkomgeving betreft dit een uitdagend

Vacaturenummer: 48

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Luchthaven Schiphol

Gevraagd: De kandidaat dient recente rijervaring te hebben op een vrachtwagen en in het bezit te zijn van een digitale chauffeurspas. Daarnaast gezien de vertrouwensfunctie zal de kandidaat gescreend worden dor de AIVD. Gezien de aard van de fysieke aspecten van de functie dient de kandidaat in goede lichamelijke conditie te verkeren.

Taken: Transport van luchtvaart gerelateerde goederen en producten van het warehouse van de Luchtvaartmaatschappij naar het platform zelf waar de hoofdvestiging is gesitueerd.

Aangeboden: Leuke en afwisselende baan voor zeer lange periode.

Kennis: De kandidaat dient recente rijervaring te hebben op een vrachtwagen. De voorkeur zal uitgaan naar een 55+er.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten. Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Buschauffeur

Gemotiveerde en enthousiaste buschauffeurs voor Schiphol. Unieke baan.

Vacaturenummer: 45

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: De buschauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers van de parkeerplaatsen rondom Schiphol en Schiphol-plaza zelf en daarnaast van Schiphol-plaza naar de vliegtuigen op het platform van de Luchthaven. Dit alles onder het motto dat je " Gastheer / Gastdame " bent voor Schiphol. Service en dienstverlening dienen op jouw lijf geschreven te staan. Jouw passagiers zijn klanten welke op vakantie gaan of terug komen, kortom een fantastische doelgroep. Kortom een leuke en afwisselende baan in een uitdagende en hectische omgeving van de luchtvaartindustrie. Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden. Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 32 uur per week. Daarnaast betreft dit een functie voor zeer lange tijd met uitzicht op een vast contract. Chauffeurs worden beloond conform de CAO besloten busvervoer. LET OP- reiskosten worden niet vergoed.

Taken: De chauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers van de diverse lang parkeerplaatsen naar Schiphol Plaza.

Aangeboden: Leuke en afwisselende baan met mogelijkheden tot overname. Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden. Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 32 uur per week.

Kennis: De kandidaten dienen in het bezit te zijn van: •een geldig D rijbewijs •geldige geneeskundige verklaring •digitale chauffeurskaart •code 95 •tevens zal je een training volgen van " gastheerschap " bij de opdrachtgever •een 9 daagse opleiding behoort bij deze functie Daarnaast betreft het een functie welke uitgevoerd wordt op het platform van de luchthaven. Alle kandidaten worden gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Vanzelfsprekend is R-Recruitment geautoriseerd deze screeningen uit te voeren.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Bedrijfswagenmonteur

Verantwoordelijk voor het onderhoud en reparatie van het veelal rollende materieel op de luchthaven Schiphol!

Vacaturenummer: 44

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Vereisten: - MTS/WTS/ voertuigentechniek of Innovam - 2e of 1e monteur bedrijfsvoertuigen - heel veel sleutelervaring!!!

Taken: De monteurs voeren reparaties, onderhoud en modificatie uit aan zware wielvoertuigen welke speciaal ontwikkeld zijn voor de luchtvaartindustrie. Je hebt verstand van pneumatiek, hydrauliek en PLC technieken.

Aangeboden: Leuke en afwisselende baan met uitstekende toekomst perspectieven.

Kennis: Je dient ruime ervaring te hebben als o.a. machinist, monteur agrarische voertuigen of monteur in de wegenbouw.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Vrachtwagenchauffeur catering

Gemotiveerde vrachtwagenchauffeurs die willen gaan werken in dedynamische omgeving van de internationale luchtvaartindustrie!

Vacaturenummer: 43

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: De kandidaat dient in het bezit te zijn van een C-rijbewijs met recente rijervaring in de afgelopen 2 jaar. Uiteraard wordt iedere kandidaat uitvoerig begeleidt in deze functie. Gezien de aard van de functie wordt iedere kandidaat gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst, hiervoor dient u 8 jaar in Nederland te wonen en in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs.

Taken: De kandidaten worden opgeleid voor de bevoorrading van de vliegtuigen t.b.v. de catering, kussens en dekens en duty-free (sales-artikelen). Dit alles met behulp van speciaal ontwikkelde vrachtwagens.

Aangeboden: Leuke en afwisselende fulltime baan met zeer uitstekende toekomst perspectieven.

Kennis: Je dient in het bezit te zijn van een geldig C-rijbewijs met recente rijervaring in de afgelopen 2 jaar.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Bedrijfswagenmonteur

Monteur zware voertuigen op de luchthaven Schiphol.

Vacaturenummer: 41

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Voor de functie van bedrijfswagenmonteur komen wij graag in contact met vakmensen die reeds enkele jaren ervaring hebben in een soortgelijke functie. We zijn op zoek naar 2e monteurs, 1e monteurs en APK 1 keurmeesters (of een combinatie).

Taken: Onderhoud, modificatie en reparaties uitvoeren aan voertuigen welke rijden op het platform.

Aangeboden: Leuke en afwisselende baan bij een grote luchtvaartmaatschappij met zeer goede toekomst perspectieven. Het betreft geen startersfunctie!!

Kennis: Voor de functie van bedrijfswagenmonteur komen wij graag in contact met vakmensen die reeds enkele jaren ervaring hebben in een soortgelijke functie. We zijn op zoek naar 2e monteurs, 1e monteurs en APK 1 keurmeesters (of een combinatie). Het is van belang ervaring te hebben in de bedrijfswagenbranche en met CAN bus-technieken.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Buschauffeur

Enthousiaste en gemotiveerde buschauffeurs.

Vacaturenummer: 40

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: De buschauffeurs zijn verantwoordelijk voor het vervoer van de passagiers van de parkeerplaatsen rondom Schiphol en Schiphol-plaza zelf en daarnaast van Schiphol-plaza naar de vliegtuigen op het platform van de Luchthaven. Dit alles onder het motto dat je " Gastheer / Gastdame " bent voor Schiphol. Service en dienstverlening dienen op jouw lijf geschreven te staan. Jouw passagiers zijn klanten welke op vakantie gaan of terug komen, kortom een fantastische doelgroep. Kortom een leuke en afwisselende baan in een uitdagende en hectische omgeving van de luchtvaartindustrie. Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden. Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 32 uur per week. Daarnaast betreft dit een functie voor zeer lange tijd met uitzicht op een vast contract. Chauffeurs worden beloond conform de CAO besloten busvervoer. LET OP- reiskosten worden niet vergoed.

Taken: Vervoer van zowel passagiers als crew op het platform tussen de vliegtuigen en de gates alsmede het vervoer naar de lang parkeerplaatsen.

Aangeboden: Leuke en afwisselende baan voor zeer lange periode. Op basis van uw beschikbaarheid welke u aanlevert zullen de chauffeurs ingepland worden. Dit betreft een urenbasis van zelfs 20 - 32 uur per week.

Kennis: De kandidaten dienen in het bezit te zijn van: •een geldig D rijbewijs •geldige geneeskundige verklaring •digitale chauffeurskaart •code 95 •tevens zal je een training volgen van " gastheerschap " bij de opdrachtgever •een 9 daagse opleiding behoort bij deze functie Daarnaast betreft het een functie welke uitgevoerd wordt op het platform van de luchthaven. Alle kandidaten worden gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst. Vanzelfsprekend is R-Recruitment geautoriseerd deze screeningen uit te voeren.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Technicus

Allround storingsmonteur bij een van de grotere luchtvaartmaatschappijen.

Vacaturenummer: 39

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Als kandidaat dient u een ruime ervaring te hebben als allround storingsmonteur in een productie omgeving.

Taken: Onderhoud, modificatie en reparaties uitvoeren aan de productiemachines.

Aangeboden: Een verantwoorde baan als monteur storingen, reparaties en onderhoud bij een luchtvaartmaatschappij.

Kennis: Afgeronde MTS opleiding met relevante werkervaring als onderhoudsmonteur.

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Electromonteur Schiphol

Zelfstandig, werkende elektromonteur met een vast dienst verband in het vooruitzicht!

Vacaturenummer: 38

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Voor een dynamische en innovatieve organisatie ter ondersteuning van de burgerluchtvaart zoeken wij een electromonteur. Deze functie is geen startersbaan!!!

Taken: Onderhoud en reparaties uitvoeren aan group power units. Tevens onderhoud aan kantoorpanden, sterkstroom installaties en hybrides.

Aangeboden: Afwisselende baan in de uitdagende en hectische omgeving van de internationale luchtvaart industrie.

Kennis: Vereisten: - MTS E / MBO Alg. Operationeel Technische opleiding - relevante wekervaring - ervaring met sterkstroom installaties, 400 Hz generatoren gekoppeld aan dieselmotoren

Overig: R-Recruitment, uw partner op het gebied van personeelsvoorziening voor de sectoren: transport, logistiek en techniek met als speerpunt de luchtvaartindustrie. R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Monteur zware voertuigen

Voor een van onze opdrachtgevers op luchthaven Schiphol zijn wij op zoek naar monteurs bedrijfswagens / zware voertuigen.

Vacaturenummer: 36

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Vereisten: - M.T.S. WTB / voertuigtechniek of Innovam - 2e of 1e monteur bedrijfsvoertuigen met werkervaring - eventuele vervolgopleidingen op het gebied van Elektrotechniek, Hydraulica en eventueel PLC-techniek - in het bezit van rijbewijs B (E) Werk voor zeer lange periode!!

Taken: Onderhoud, reparatie en revisie van voertuigen.

Aangeboden: Leuke een afwisselende baan in een hectische en dynamische omgeving. Deze functie betreft geen startersbaan. men dient ruime ervaring te hebben in bijvoorbeeld de maritieme of agrarische sector!!!

Kennis: Vereisten: - M.T.S. WTB / voertuigtechniek of Innovam - 2e of 1e monteur bedrijfsvoertuigen met werkervaring - eventuele vervolgopleidingen op het gebied van Elektrotechniek, Hydraulica en eventueel PLC-techniek - in het bezit van rijbewijs B (E) Werk voor zeer lange periode!!

Overig: R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Parttime chauffeur/belader

Voor een relatie van ons zoeken wij parttime / oproepchauffeurs.

Vacaturenummer: 35

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: C-Rijbewijs met minimaal 2 jaar recente rijervaring. De baan is een vertrouwensfunctie. Iedere kandidaat zal worden gescreend door de Binnenlandse Veiligheidsdienst.

Taken: Op parttime/oproep basis rijden de chauffeurs tussen het warehouse van de luchtvaartmaatschappijen naar Schiphol centrum.

Aangeboden: Leuke en afwisselende baan met een klein team van directe collega's.

Kennis: C-rijbewijs hebben met ervaring als vrachtwagen chauffeur.

Overig: R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.

Monteur hybrides Schiphol

Voor een toonaangevend en dynamisch bedrijf op Schiphol zijn wij op zoek naar monteurs hybrides!

Vacaturenummer: 34

Provincie: Noord-Holland

Standplaats: Schiphol

Gevraagd: Voor een toonaangevend en dynamisch bedrijf op Schiphol t.b.v. onderhoudswerkzaamheden van het ground equipment zijn wij op zoek naar een ervaren monteur diesel/electro voertuigen.

Taken: Onderhoudswerkzaamheden van de ground equipment.

Aangeboden: Goede omstandigheden met uitstekende toekomst perspectieven waarbij een vaste arbeidsovereenkomst tot de mogelijkheid behoort.

Kennis: Vereisten: - afgeronde technische opleiding met relevante werkervaring als bijv. monteur vrachtwagens - geen onregelmatigheden hebben met justitie i.v.m. screening van de Binnenlandse Veiligheidsdienst Geen startersfunctie!!

Overig: R-Recruitment is sinds een aantal jaren toonaangevend op de diverse luchthavens en daardoor dagelijks op zoek naar nieuwe gemotiveerde collega’s die deze uitdaging aandurven. Het werk speelt zich niet alleen af in een hectische, maar zeker ook in een boeiende dynamische wereld van nationale en internationale opdrachtgevers op de luchthavens waar er gewerkt wordt in vol continudiensten. Onze specialisaties zijn o.a.: logistieke invulling, platform bevoorrading vliegtuigen, onderhoudswerk t.b.v. ground equipment en vliegtuigen, speciaal transport op de luchthaven en bagage afhandeling. Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden verzorgt R-Recruitment uitgebreide trainingssessies die noodzakelijk zijn om de werkzaamheden naar behoren te kunnen uitvoeren. Na deze sessies worden onze collega’s langdurig uitgezonden of gedetacheerd bij de diverse opdrachtgevers. Uiteraard behoren de reguliere transport en overslagbedrijven ook tot onze actieve klanten.

Voor meer informatie en inlichtingen omtrent deze vacature kunt u contact opnemen met onze locatie vestiging Schiphol, tel 020 545 20 20.